Termeni si Conditii

Introducere

S.C. ATOM SCP S.R.L. Ploiești, România, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J29/261/2012 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO 24166109 este compania care administrează siteul www.atomscp.ro

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site implica acceptarea termenilor și condițiilor prezentate in aceasta pagina. Pentru folosirea site-ului in cele mai bune condiții, se recomanda citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului www.atomscp.ro. este proprietatea S.C. ATOM SCP S.R.L. si este aparat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor.

Este  interzisa copierea continutului site-ului, a fotografiilor si a datelor, fara acordul nostru. Acestea pot fi folosite numai cu acordul in scris al unui reprezentant legal ATOM SCP.

Folosirea fara acordul ATOM SCP, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. 

Puteti raporta orice eventual incarcare a drepturilor de autor sesizata pe site la adresa contact@atomscp.ro

Confidentialitatea datelor

Stimati cumparatori,

            
Toate datele preluate pe acest website sunt preluate pe serverele noastre, ele sunt gestionate conform Legii  nr.677 din 2001, nici o alta companie sau persoana nu va avea acces la aceste date. Informațiile cerute de noi sunt strict date ce se folosesc la facturarea produselor. Cand faceți cumpărături in magazinul nostrum va vom întreba numele, emailul, adresa de livrare, ora de livrare dorita, CNP-ul,  numărul de telefon si metoda de plata. 

Prin bifarea căsuței Termene și condiții va exprimați in mod expres consimțământul ca SC ATOM SCP SRL  să prelucreze datele dumneavoastră cu caracter personal, care sunt oferite de către cumpărător/abonat, in legătură Facturarea și Garanția Produsului comandat, precum și să colecteze și să prelucreze datele mele pe durata cat permite garanția produsului 


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC ATOM SCP SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

ATOM SCP nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.atomscp.ro. poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

ATOM SCP poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul sa va opuneți prelucrării datelor personale care va privesc si sa solicitați ștergerea datelor cu excepția și tuatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa:  Ploiești Str. Plugarilor Nr 11

ATOM SCP nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site. Totodată ținem sa menționam ca nu trimite corespondenta fără acordul explicit  al clientului.

Va asiguram de deplina confidențialitate a tuturor datelor preluate.

Cu stima,

C. Valentin
Director General
Cotact: 0728930513
Email:contact@atomscp.ro

SC ATOM SCP este îndreptățita pentru prelucrarea datelor si folosirea lor în scopul efectuării de comenzi și livrare dar si marketing. Clientul ajunge în baza de date Atom SCP prin realizarea unui cont pe www.atomscp.ro prin care este de acord la toate termenele și condițiile prezente pe www.atomscp.ro Clientul este îndreptățit sa anunțe ATOM SCP referitor la modificările datelor și totodată la ștergerea lor din baza de date. Acest lucru se întâmpla fie prin trimiterea unui mesaj ca Formular Contact fie pe adresa de email contact@atomscp.ro sau trimiterea unei adrese semnate la sediul companiei Ploiești str. Plugarilor Nr 11

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?


Cititi Politica de confidentialitate NETOPIA mobilPay si pentru mai multe informații despre subiect. 


Citiți       pentru detalii complete legate de sistemul 3-D Secure.

Declararea responsabilitatii http://www.mobilpay.ro/public/

Conținutulite-ului www.atomscp.ro a fost alcătuit cu acuratețe pentru introducerea corecta a datelor si respectarea informațiilor. Cu toate acestea este posibil sa apara erori. Atom SCP nu garantează ca descrierea produselor sau orice alt articol de pe site sunt lipsite de erori.  

Daca in timpul navigării observați astfel de erori, va rugam sa ne ajutați sa îmbunătățim informațiile transmise, lăsându-ne un mesaj la adresa contact@atomscp.ro  

Transport si returnare

ATOM SCP, prin intermediul firmei de cutrierat   si  livrează produse în toate localitățile din România.
Pentru destinatiile din afara Romaniei oferim clientilor libertatea de a-si allege modalitatea de transport, costurile de livrare fiind suportate de catre destinatar.

Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat, iar coletul se expediaza la adresa indicata in comanda.

Dupa expedierea produselor, veti primi un e-mail in care veti fi informat despre:

  • livrarea produselor
  • numarul de identificare al coletului
  • numele curierului cu care a fost trimis.

 

Cu aceste informatii puteti accesa in orice moment website-ul firmei de curierat si puteti urmari comanda in timp real.

Expediere in aceeasi zi

Comanda receptionata pana la ora 1400 se expediaza in sistem ramburs in aceeasi zi. Comenzilereceptionate dupa ora 1400 se trimit in urmatoarea zi.

In localitatile din Romania unde exista sediu Fan Curier, coletul ajunge in 24 de ore din momentul expedierii, exceptie de la aceasta regula o reprezinta regiunile Moldova si Dobrogea, unde coletul ajunge in maxim 48 de ore.

In cazul platilor prin banca, livrarea decurge din momentul confirmarii in contul SC ATOM SCP a platii contravalorii facturii proforme.  

Pentru produsele care se întorc în garanție din cauze legate de transport, costul returnării este suportat de către ATOM SCP.

Privind dreptul de unilateral al consumatorului * valabil pentru persoanele fizice. Art 4 al.C din OG 34/2014:
"Consumatorul are dreptul sa notifice prin ce metoda doreste comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".


Noi dispunem de 60 de zile garantie de retur. Acest lucru insemnand:
Daca nu ești mulțumit de produsul achiziționat, iti oferim posibilitatea de a-l schimba, într-o perioada de 60 de zile de la data achiziției. 
In maxim 60 zile de la achiziție, aveți posibilitatea de a returna produsul, caz in care S.C. ATOM SCP S.R.L. se oblige sa va schimbe produsul cu un altul. Nu se returnează valoarea ?