Informatii livrare

Imagini pentru courier

LIVRARE

SC ATOM SCP SRL vă pune la dispoziție livrare la domiciliu prin FanCurier – serviciu Standard:

Folosind serviciulde curierat rapid Standard, veți beneficia de livrarea expediției într-untermen mediu de 24 de ore din momentul preluării. Acest termen poate varia înfuncție de greutate, dimensiuni și destinație. Expedițiile se vor prelua deluni până vineri (09:00-17:00) și sâmbătă (09:00-14:00). La cererea expresă aclientului expedițiile preluate vineri se vor putea livra sâmbătă, cu condiția specificăriipe AWB “Livrare Sâmbătă”. Greutatea maximă admisă per colet este de 40 kg, iardimensiunile trebuie să se încadreze în următoarele limite: Lungime 60 cm / Lățime50 cm / Inălțime 30 cm. Greutatea ce se va lua în calcul va fi cea mai mare dintre greutatea fizică și cea volumetrică calculată astfel: Lungime (cm) x Lățime(cm) x Inălțime (cm) / 6000. Pentru expedițiile de peste 3 m lungime sau depeste 100 kg greutate livrarea se va executa din sediile FAN.

După ce se plaseazăcomanda un agent al societății noastre va coleta și trimite coletul la adresaspecificată de dumneavoastră în momentul când plasați comanda.

Societatea SC ATOMSCP SRL nu răspunde de comenzile cu adresă greșită, clientul suportăcheltuielile de redirecționare colet către altă adresă.

Pe baza comenzii dumneavoastră se va generaautomat un AWB cu adresa specificată de dumneavoastră pentru livrare, acesta careîl veți primi în căsuța postală electronică, pe baza AWB-ului generat putețiverifica stagiul coletului în orice moment pe pagina colaboratorilor noștri FANCURIER prin serviciul  awb-tracking

LocatieCosturiCosturi +
ROMANIAPrimul kg 13 leifiecare kg suplimentar este 1 leu km suplimentar +0.8lei /km (modificare adresa )
1 Returul valoare 5,000 lei

EXEMPLU:

ProdusCost initialSupliment kgPlata chess Returul
CALCULATOR CU MONITOR , TASTATURA SI MOUSE masa totala 5KG13 lei/primul kg4 lei / kg5 lei Retur chess
Total de Plata
22 de lei / Transport in Romania